Bostedets afdeling i Lørslev

Velkommen til Bostedet Vendelbo – Lørslev

Botilbuddet i Lørslev er en mindre afdeling som er godkendt til 9 beboere. Bostedet er beliggende centralt i den lille hyggelige landsby Lørslev i Nordjylland, som ligger 7 km fra Hjørring. Bostedet består af et hovedhus hvor der er plads til 5 beboere og et mindre hus 150 meter nede af vejen, hvor der er plads til 4 beboere. Der er i begge huse fælles køkken og fælles stue. Udover det har hver beboer eget værelse. Nogle med eget bad og toilet andre deles to og to. 

Vi vægter at have meget hjemlige rammer. Der skal være plads til alle, og vi nyder når vores beboere har lyst til at opholde sig i de hyggelige fællesarealer. Vi har også masser af sjove spil stående fremme, som også flittigt benyttes. Derudover kan nævnes at der i det ene hus er et poolbord og i det andet hus er der et akvarie.

Et botilbud med mange faciliteter

Vores køkken indbyder til god engageret madlavning. Hver beboer hjælper på skift til med madlavningen. Her er der selvfølgelig tænkt individuelle støttebehov ind. 

Cirka 100 meter fra huset befinder byens lokale café sig. Den varetages af byens borgere og har åben tre gange om ugen for småindkøb og fællesskab. Dette bakkes flittigt op af bostedet, og caféen besøges i fællesskab stort set alle dens åbne dage. 

Bostedets have har terrasse med fiskedam og lune hyggekroge. Vi har en større køkkenhave, som vi hvert år bruger mange timer på. Her inddrages beboerne med ønsker og forslag. 

Vi har et hjørne haven hvor vi bringer vores sanser i spil. Her er der bl.a. bålplads og en hjemmebygget shelter. 

Tilhørende huset er en stor garage med værksted og mindre træningsfaciliteter. Her har alle beboerne hvert sit depotrum med mulighed for opbevaring af private ting.

Bostedets personale

Vi er bestående af en højt kvalificeret tværfaglig personalegruppe med bred erfaring indenfor specialområdet. 

Vi er en mindre personalegruppe, hvilket dermed skaber stor forudsigelighed for borgerne. Vi benytter os kun af faste vikarer, som alle kender huset og beboerne. 

Vi har alle forskellige uddannelsesbaggrunde, som sikrer et godt fundament for fagligheden. Vi bestræber os mod altid at have en god balance mellem det sundhedsfaglige og det pædagogiske felt, ligesom vi har fokus i retning af at arbejde med afhængighed. En del af vores personale har derfor også efteruddannelser indenfor behandlingsarbejde via dobbeltdiagnose uddannelsen. 

Vi har også medarbejdere med efteruddannelse indenfor NLP, Coaching, Enneagram samt psykoterapi. 

Ud over dette har vi også en ekstern psykoterapeut som kommer til beboerne en gang ugentligt.