Menu

Vores afdelinger

 

Velkommen hos Bostedet Vendelbo

Bostedet Vendelbo er et socialpsykiatrisk bosted, der henvender sig til voksne over 18 år med forskellige sindslidelser. Vi behandler mod mange forskellige lidelser, fx skizofreni, personlighedsforstyrrelse, dobbeltdiagnoser, men vi behandler også ikke-diagnosticerede personer med udfordrende psykisk og social adfærd. Vi har samtidig erfaring med behandling af personer, der er emotionelustabile, fx med psykoser, skizofreni, depression, mindre hjerneskader, misbrug mv.

 

Smukke omgivelser hos Bostedet Vendelbo

Bostedet Vendelbo er en smuk gård i landlige omgivelser midt i et grønt område med masser af plads til udendørsaktiviteter. Bostedet i Nordjylland ligger i rolige og dejlige omgivelser ca. 16 km fra Hjørring og ca. 40 km fra Frederikshavn. Der er mulighed for at gøre indkøb mv. i Vrå, der ligger ca. 1 km fra Bostedet. Derudover er der kun 35 km til Aalborg og 15 km til Vesterhavets smukke strand.

 

Fast personale med stor erfaring hos Bostedet Vendelbo

Vi behandler vores beboere gennem socialt samvær, tydelige rammer, dagsrytme, skærmning - og ikke mindst omsorg og opmærksomhed. Det betyder, at der grundlæggende er et sunde relationer mellem beboere og personale samt beboerne imellem, og vi lægger stor vægt på gensidig respekt.
De daglige aktiviteter tilrettelægges, så de giver lyst til en virksom og aktiv dagligdag for beboeren, hvilket indebærer fx sportsgrene, edb-kurser, andre uddannelser mv. På Bostedet Vendelbo er det essentielt, at beboerne oplever støtte og motivation i dagligdagen gennem hygge og aktiviteter, der er gode for udviklingen af krop og sind. Vi har derfor stort fokus på sund kost og velvære. Det har stor betydning for os, at hver behandling tager udgangspunkt i, at alle mennesker er unikke og har drømme samt ønsker for sit eget liv. Vi giver derfor plads i dagligdagen til selvoplevelse, selvindsigt og selvudvikling.

 

Kontakt til Bostedet Vendelbo

Har du selv - eller kender du en der har - en psykisk lidelse og behov for hjælp og støtte i din hverdag? Så kontakt Bostedet Vendelbo her.