Menu


 

Velkommen hos Bostedet Vendelbo Vest

Bostedet Vendelbo Vest er en firelænget nyrenoveret gård med plads til 5 beboere. Det store smukke stuehus er indrettet med beboerværelser, badeværelser, 3 store stuer, køkken, og grovkøkken med vaskefaciliteter. I den ene længe er der indrettet personalerum samt et stort aktivitetsrum. I den anden længe er der garager og plads til kløvning samt opbevaring af træ til brændeovnen.
 

Trivsel og afslapning på Bostedet Vendelbo Vest, Børglum tæt ved Vrå

Bostedet ligger i rolige og dejlige omgivelser cirka 1 km. fra Børglum by og 8 km. fra VråBostedets skønne grønne omgivelser midt i Nordjylland giver gode muligheder for både aktivitet og afslapning.
 

Tæt samarbejde mellem bostedets afdelinger

Afdeling Vest er godkendt under samme tilsyn som Bostedet Vendelbo og hører under samme fond. De to afdelinger har et tæt samarbejde og besøger hinanden jævnligt til hyggelige stunder og socialt samvær. Det giver beboerne mulighed for at danne gode relationer bostederne imellem.

På afdeling Vest arbejdes der ud fra en ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik, hvor beboernes ind
dragelse i dagligdagen på stedet er i fokus. Tilbuddet tilpasses de enkeltes ønsker samt behov, og det tilstræbes at videreudvikle de kompetencer, som borgeren har, så de på sigt kan blive klar til at bo et sted med mindre støtte.
Vi er således et socialpsykiatrisk opholdssted, hvor socialpædagogikken, det sociale samvær og de tydelige rammer er med til at give den enkelte beboer et botilbud med en struktureret og aktiv hverdag.

 

Fast personale på bostedet med stor erfaring

Det faste personale har stor erfaring med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Dette bidrager til et innovativt og nytænkende sted, der danner ramme om et trygt miljø, hvor beboerne kan videreudvikle deres individuelle færdigheder. Vi arbejder fagligt og engageret med de områder, som kan løfte borgeren i retning af en mere selvstændig tilværelse.  

Har du lyst til at høre mere om bostedet, kan du kontakte os her.