Ledige jobs på Bostedet Vendelbo

Pædagog, sygeplejerske og ergo/fysioterapeut søges

Engageret kollega søges

Trives du med megen medbestemmelse og en stor indflydelse på beboernes udvikling? Er du en teamplayer, der vokser af at være omringet af dygtige kolleger? Brænder du for psykisk sårbare og ønsker at gøre en forskel for dem?

Så er det nok dig, vi søger.
Vi er en fond med ca. 40 ansatte og 35 beboere – fordelt på tre afdelinger i Vrå, Lørslev og Thorshøj.
Afdelingerne har haft vokseværk på det seneste, og for at understøtte den gode udvikling og opretholde en god normering, søger vi nu nye kolleger.
Fælles for afdelingerne er, at de er misbrugsfri og uden udadreagerende adfærd. Dette tilsikres bla. via vores relationsdannende og konfliktnedtrappende tilgang samt en velovervejet visitation.
Der søges medarbejdere til blandede vagtplaner; dvs. dag-, aften- og døgnvagter. Sidstnævnte med en sovende nattevagt. Weekendarbejde forekommer hver 3. eller 4. weekend.
Man skal have en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse for at komme i betragtning.
Alle medarbejdere deltager i supervision og tilbydes efteruddannelse, så vi hele tiden opdaterer vore kompetencer.
Personalet er sammensat tværfagligt af sundhedsfaglige og pædagogiske medarbejdere. Samtidigt er vi som individer meget forskellige, da vi har forsøgt at afspejle det omkringliggende samfund. Det gør, at ingen dage er ens og at vi hver dag lærer af hinanden. Fælles er dog den kollegiale opbakning og ansvaret, vi føler for hinanden – på den måde er vi som en stor familie.
Fælles er også vores ønske om at møde den enkelte, hvor han/hun er – og i fællesskab arbejde hen imod folks drømme og forhåbning om fremtiden; faktisk består arbejdet somme tider i at skabe disse først, da nogle af vore borgere ikke turde drømme om bedring, før de flyttede ind. Sammen opbygger og udvikler vi den enkeltes kompetencer, så de til sidst kan stå på egne ben.
Vi anvender mentaliseringsbaseret miljøterapi som metode, hvilket bl.a. betyder, at beboerne udvikler sig gennem interaktion med hinanden i strukturerede og beskyttede rammer.
Hver gang dagen kommer til, en beboer flytter i egen bolig, står vi tilbage med en lille smule nervøsitet og ængstelse omkring, om de er ordentligt klædt på – selvom vi jo godt ved, at de har fået fyldt deres rygsæk med kompetencer. Men størst af alt er stoltheden omkring, at vi endnu engang har gjort en stor forskel og hjulpet et ungt menneske på ret kurs her i livet.
Får du lyst til at dele den følelse med os, så send da en ansøgning og et cv – så får vi at se, om du kan være puslespilsbrikken, vi lige står og mangler: hr@bostedetvendelbo.dk
Vi tilbyder attraktiv lønpakke med arbejdsgiverbetalt pensions- og sundhedsordning. Samtidig er vi et sted med lav personalegennemstrømning, så man nyder godt af at have erfarne og kompetente kolleger omkring sig.

KH Personalet fra Vendelbo

Bestyrelsesmedlem

Læs her om bestyrelsesmedlemHar du lyst til at gøre en forskel for psykisk sårbare? Så kan du nu være med til at sætte retningen for vores fond og lægge strategien for vores videre udvikling.
Vi søger nemlig et bestyrelsesmedlem, der har lyst til at sætte sig ind i vores vilkår og udfordringer og gennem bestyrelsesarbejdet gøre en forskel for vores personale og beboere. Dette ved de kvartalsvise møder samt evt. ad hoc opgaver.

Hvad forventes der af dig?
Du har en baggrund enten i det sundhedsfaglige/pædagogiske felt eller inden for drift/ledelse/økonomi. Du vil gerne engagere dig i vores fond og bidrager gerne dér, hvor dine kompetencer kan gøre en forskel.
Som bestyrelsesmedlem har du ansvar for de overordnede rammer samt kontrol med driften. Du bliver således orienteret om borgernes velbefindende og den daglige praksis, ligesom du bliver inddraget i de større beslutninger. Det kunne være omkring bostedernes udvikling, udvidelse af kapacitet, tilføjelse af bygninger eller tilpasning af målgruppe eller pædagogik.

Er dette noget for dig? Så send en ansøgning til: info@bostedetvendelbo.dk.
Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte vores leder: Kenneth Larsen (mail: Kenneth@bostedetvendelbo.dk) eller bestyrelsesformanden Cai Møller (mail: cai.moeller@hotmail.com). Derudover kan du selvfølgelig altid kigge lidt på vores hjemmeside: www.Bostedetvendelbo.dk

Uopfordret ansøgninger

Hos Bostedet Vendelbo modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Selvom vi ikke søger nye kollegaer lige nu, kan det selvfølgelig ske, at din ansøgning rammer plet, hvor vi simpelthen ikke kan undvære dig. Send din ansøgning og CV afsted til nedenstående e-mail, så vender vi tilbage hurtigst mulig med svar. 

E-mail: info@bostedetvendelbo.dk