Pladser på Bostedet Vendelbo

Socialpsykiatriske bosteder i skønne omgivelser i Nordjylland

Vrå

Bostedet i Vrå har plads til 13 beboere på den firelængede gård, som ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af Vrå, Nordjylland. Bostedet henvender sig til unge voksne jf. SEL § 107 om midlertidig behandlings-, udviklings- og botilbud for voksne med psykiske lidelser. Samt længerevarende ophold jf. SEL §108.

Lørslev

Lørslev er et mindre bosted med plads til seks beboere i hjemlige omgivelser centralt i landsbyen Lørslev. Bostedet henvender sig til unge og voksne jf. SEL § 107 om midlertidigt behandlings-, udviklings- og botilbud for voksne med psykiske lidelser. Samt længerevarende ophold jf. §108

Thorshøj

Bostedet Thorshøj er et socialpsykiatrisk bosted, der henvender sig til unge og voksne over 18 år med dobbeltdiagnoser. Dvs. psykiske udfordringer samt misbrugsproblematikker jf. SEL § 107 om midlertidig behandlings-, udviklings- og botilbud for voksne med psykiske lidelser.

Vores bosted ligger i hjertet af Thorshøj og har plads til 12 beboere.

Syvsten

Syvsten er vores nyeste afdeling, hvor vi tilbyder misbrugsbehandling i døgnregi for voksne under SEL §101; social behandling til personer med et stofmisbrug. Samt §107; midlertidigt behandlings-, udviklings- og botilbud for voksne med psykiske lidelser.

På Syvsten er der ni pladser.

Har I plads til mig?

Der er pt ledige pladser:

Vrå 1 plads

Lørslev 1 plads

Thorshøj 0 Pladser

Syvsten 9 pladser

Der er jævnligt beboere, der flytter i egen bolig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil i betragtning til en plads hos os.

Kontakt os

Tlf: 98982021

Mail: Info@bostedetvendelbo.dk