Kære Sagsbehandler

Det rette match er afgørende for borgerens udvikling

Til dig som sagsbehandler

Bostedets afdelinger er forskellige, men vægter alle faglighed, det positive menneskesyn og individuelle hensyn højt. Vi skaber en familiær ramme om borgeren, der samtidig danner en meget professionel og individuelt tilpasset støtte. Vores psykiater danner retningen for de beboere, der bliver tilknyttet ham; derudover har vores team af specialiserede psykoterapeuter mulighed for enten at yde forskellige terapiformer til en enkelte eller guidning til kontaktpersonerne, når de tilpasser tilgangen til borgeren. Personalet har alle fagrelevante uddannelser såsom sygeplejerske, pædagog, ergoterapeut, SSA eller lærer. Dertil kommer deres store erfaring indenfor målgruppen.

Skal vi tage en snak?

Vil du vide mere om Bostedet vendelbo i Nordjylland, så kontakt os gerne – enten ifm. af en potentiel ny beboer eller med henblik på. fremtidigt samarbejde. Vi elsker at fortælle om vores tilgang og viser stolt vores bosteder frem i og omkring Vrå, Hjørring og Frederikshavn . Selvom man er vendelbo, må man godt fortælle om sine successer – Og dem har vi mange af, i al beskedenhed. Vores individuelle hensyn og stærke relationer har hjulpet mange unge borgere videre i livet på trods af hårde odds.

Send os en mail på info@bostedetvendelbo.dk eller ring på 9898 2021. Hvis vi er optaget med vore beboere, vender vi snarest tilbage til dig.