Aktiviteter på Bostedet Lørslev

Bostedets aktiviteter i og omkring Lørslev

Bostedets aktiviteter i og omkring Lørslev. 

Bostedet Vendelbo i Lørslev tilbyder mange spændende aktiviteter, og her kan du få et indblik i et udpluk af vores mange tilbud. 

Vi er et bosted omkredse af en fantastisk natur. Dette bringer vi i høj grad i spil, og tænker ofte naturen ind i vores aktiviteter. Det kan bl.a. handle om mad over bål, overnatning i shelters og gåture. Vi er ligeledes aktive i forreningslivet i nabobyen Tårs. Her har vi bl.a. medlemskab til træning faciliteter. Ønsker man at træne i hjemlige rammer, så findes disse også på selve bostedet. 

Vi benytter os af svømmehal på ugentligt plan. Her er der både mulighed for at svømme samt wellness-hygge. 

Der er jævnligt aktiviteter på den lokale café. Der er bl.a. en af vores beboere til kortspil om onsdagen i vinterperioden. 

Vi tager gerne ud og spise en gang om måneden. Dette er både for den sociale træning men i ligeså høj grad for at skabe noget at være sammen.

Rejser I ind- og udland:

  • Om sommeren arrangeres der ofte shelterture med overnatning. Her er der ofte stor tilslutning fra beboerne.
  • Vi besøger gerne vores nabolande på mindre ture af en- eller to dages varighed.
  • Vi arrangerer skiferie hvert år til Norge eller Sverige. En sådan tur er også med stor tilslutning, og det er altid en stor succes, som styrker sammenholdet. Der er til sådan en tur en egenbetaling.
  • I sommerhalvåret går turen også til sydens sol. Her er der igen en egenbetaling. Dette gør at beboerne tager stort ansvar i ferien og ser en stor ære i at spare op til dette.
  • Der kan nævnes mange flere aktiviteter i løbet af året såsom: Ture til Fårup Sommerland, Tivoli Friheden, Aalborg Zoo, Randers Regnskov, shoppingture, lysstøberi, ture til stranden og meget, meget mere.