Aktiviteter på Bostedet Lørslev

Bostedets aktiviteter i og omkring Lørslev

Bostedet Vendelbo i Lørslev tilbyder mange spændende aktiviteter, og her kan du få et indblik i et udpluk af vores mange tilbud.

Vi har medlemskab i Brønderslev Skytteforening, som vi besøger hver mandag aften for de skydegale. 

Tirsdag kl. 19.00 har vi idræt/leg på byens skole, som ligger lige overfor bostedet. Her inviterer vi øvrige afdelinger med. Vi spiller bl.a. hockey og stikbold. 

Der er rideundervisning i Hjørring rideklub to gange ugentlig. Pt. har vi en beboer, der fast besøger samme klub nogle få dagtimer om ugen. 

Vi kører i svømmehal hver torsdag kl. 13.00. Her er der både mulighed for at svømme samt wellness-hygge. 

Der er jævnligt aktiviteter på den lokale café. Der er bl.a. en af vores beboere til kortspil om onsdagen i vinterperioden. 

På Bostedet i Lørslev er det en tradition, er vi en gang om måneden besøger vi Restaurant Bones til en hyggelig frokost, hvor stort set alle beboere deltager. 

Rejser I ind- og udland:

  • Om sommeren arrangeres der ofte shelterture med overnatning. Her er der ofte stor tilslutning fra beboerne.
  • Vi forsøger at ligge to tysklandsture ind om året, hvor vi grænsehandler.
  • Vi arrangerer skiferie hvert år til Norge. En sådan tur er også med stor tilslutning, og det er altid en stor succes, som styrker sammenholdet.
  • Der er både ind- og udlands sommerferie. Dem der har lyst og råd har mulighed for en uge i syden med personale. Bostedet arrangerer derudover sommerhusferie i Danmark. De sidste par år har alle været med.

Der kan nævnes mange flere aktiviteter i løbet af året såsom: Ture til Fårup Sommerland, Tivoli Friheden, Aalborg Zoo, Randers Regnskov, shoppingture, lysstøberi, ture til stranden og meget, meget mere.